Eina d'avaluació i autoconeixement DISC

Es tracta d’una eina dissenyada i desenvolupada per TTI  Success Insights

per avaluar de manera precisa quatre dimensions de la conducta que s’associen amb estils de comunicació i comportament concrets, i que té l’objectiu de conèixer-nos millor i ajudar-nos a no estancar-nos a nivell personal i professional.

 

CONTINGUT DE LA PÍNDOLA

AQUESTA PÍNDOLA INCLOU:

TEST DISC ONLINE + SESSIÓ DE DEVOLUCIÓ INFORME (online / presencial).

L’avaluació DISC de TTI Success Insights mesura de manera precisa quatre dimensions de la conducta, les quals estan associades amb un estil de comportament per capturar veritablement com som únics a nivell conductual i evitar l’encasellament de persones.

A nivell pràctic el model DISC té 3 grans aplicacions:

1. Identificar quins són els talents i comportaments necessaris per ocupar amb èxit una determinada posició o lloc laboral.

2. Determinar l’estil de comportament d’una persona i analitzar-ne:

  • Quin es el seu estil de Lideratge
  • Si s’ajusta adequadament a una determinada posició o lloc de treball
  • Com afecten la manera com es relaciona amb tercers

3. Desenvolupar un poderós model de comunicació basat en l’adaptació del meu perfil al perfil dels altres, especialment aquells que em suposen una relació més conflictiva i diferent de mi.

DISC TTI SUCCESS INSIGHTS

VOLS AQUESTA PÍNDOLA A LA TEVA CAIXA D’EINES PERSONALS?

90€

RELAXACIÓ

PROFESSIONAL

CARME NOVA

CARME NOVA

Coach i formadora

“El coaching és un procés d’aprenentatge dinàmic, d’acompanyament reflexiu i creatiu, a través del qual les persones desenvolupen les seves habilitats personals i professionals”

Sóc una professional dedicada a la gestió i desenvolupament de persones, amb més de 20 anys de trajectòria en empreses de diferents àmbits, liderant departaments de recursos humans tant a nivell nacional com internacional. Compagino aquesta dedicació, amb la meva passió per la formació en diverses Business Schools, col·laborant com a docent en programes com MBA’s, Postgrau de Desenvolupament Directiu, Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives, entre d’altres.

D’altra banda sóc Coach en Treball de Processos per Global Coaching Institute (GCI) i Coach de Sistemas Organitzacionals i Relacionals (ORSC) per CRR Global. Dins del meu maletí d’eines professionals també compto amb la certificació de DISC i Motivadors per TTI, certificació d’Scrum Master per Agile, formada en Programació Neurolingüística (PNL) i en Teràpia Gestalt. 

Totes les meves eines i experiència les poso al serveis de persones que desitgen desenvolupar-se tant en l’àmbit personal com en el professional. A través de processos de Coaching podrem entrar en el camp de la reflexió de forma dinàmica i creativa.

funcionament de les píndoles online

Aquesta píndola funciona a través d’uns enllaços que rebràs per correu un cop hagis fet el pagament, juntament amb unes credencials per accedir a la pàgina i poder realitzar l’avaluació DISC online.

Un cop realitzat el test, et contactarem per a concretar la sessió de devolució i explicació dels resultats (presencialment o online).

PASSOS A SEGUIR:

  • Escolleix la píndola que desitgis
  • Realitza el procés d’inscripció i pagament.
  • En el cas d’aquesta píndola en concret, un cop fet el pagament, et facilitarem per correu electrònic un enllaç per a poder realitzar la prova DISC online.