Recursos per desenvolupar la metacognició

Eines i estratègies per viure més conscientment 

CONTINGUT DE LA PÍNDOLA

Aquesta píndola està pensada per a desenvolupar la metaconsciència amb l’objectiu de sentir, pensar i actuar de manera més conscient.

Per això, al llarg d’aquest procés revisarà si entrenaràs diferents habilitats que et permetran actuar de manera conscient i reflexiva en molts moments, especialment en situacions i experiències emocionals intenses, afavorint la flexibilitat psicològica i fomentant el benestar.

Part del treball que realitzaràs estarà relacionat amb el desenvolupament de l’autoconsciència per detectar patrons problemàtics que ens fan interpretar situacions de manera ràpida i involuntària, basant-nos en gran part en experiències viscudes que s’han convertit en aprenentatges inconscients. Aquestes interpretacions ràpides generen impulsos que ens guien i condicionen com vivim, gestionem i interaccionem amb el món i amb nosaltres mateixos.

D’altra banda, entrenaràs habilitats específiques, com per exemple el control atencional o el desaferrament envers determinats pensaments automàtics, que t’ajudaran a afrontar d’una manera més saludable, conscient i reflexiva aquelles situacions que visquis i que comportin una càrrega emocional d’algun tipus.

Resumidament aquest procés s’orienta a dos línies de treball personal:

  • Autoconsciència i autocontrol
  • Habilitats metacognitives

Al llarg d’aquest dossier revisarem estratègies i recursos per autoregular el nostre grau d’activació.

El dossier està dividit en 4 blocs principals que contenen diferents exercicis que bàsicament giren al voltant de:

  • L’autoconeixement en relació a les situacions d’estrès
  • El desenvolupament de l’autoconsciència i l’atenció plena
  • La pràctica d’exercicis de relaxació i estratègies d’autoregulació

Combinarem exercicis de reflexió, propostes d’exercicis pràctics i mètodes / recursos per a que puguis aplicar en el teu dia a dia.

Molts d’aquests exercicis requereixen un entrenament i per tant practicar-los amb certa freqüència. N’hi hauran que et seran més fàcils que altres o bé que notaràs més els efectes positius al realitzar-los. Per això, un cop hagis acabat aquest procés et recomanem quedar-te amb aquells recursos que millor et funcionin a tu per convertir-los en hàbits i mètodes personals per fer front a les situacions d’estrès de la teva vida quotidiana.

VOLS AQUESTA PÍNDOLA A LA TEVA CAIXA D’EINES PERSONALS?

25€

ATENCIÓ PLENA

funcionament de les píndoles online

PASSOS A SEGUIR:

  • Escolleix la píndola que desitgis
  • Realitza el procés d’inscripció i pagament.
  • Un cop fet el pagament rebràs un correu amb l’ebook en format pdf.
  • Pots treballar-lo en format digital o bé imprimir-lo,com et vagi millor.